top of page
  • Writer's pictureHjortefaret

Småbarnsfamilien flyttet til HjortefaretDa Neyme Gheyret, samboeren og deres to barn vokste ut av leiligheten på Skogsvåg, startet jakten på et barnevennlig nabolag. Ikke så langt unna ble de tatt imot av Byggmester Reidar Vallestad som kunne vise til et splitter nytt boligfelt på Hjortefaret på Sotra.


Servicen var avgjørende

Familien på fire bodde tidligere i en leilighet på 60 kvadratmeter, og trengte noen som kunne bygge et romsligere hjem. Verken Neyme eller samboeren har erfaring med bygging av bolig fra tidligere. Det var derfor avgjørende for de å få en byggmester som kunne svare på deres spørsmål, og gi råd i beslutningene som skulle tas.


«Vi var hos andre byggmestere først, men var ikke fornøyd med servicen. Da vi møtte Terje i Byggmester Reidar Vallestad AS, ble vi tatt godt imot. Alle som jobber der er profesjonelle, og de fikk oss trygt gjennom prosessen. De var nøye med å vise til informasjon, tegninger, størrelse og tilvalg.»

– Neyme, kunde hos Byggmester Reidar Vallestad AS.Badet i andre etasje er et av rommene som ble oppgradert, og er et av favorittrommene til Neyme.


Tilpasset huset til familien

Det var viktig for paret å nytte mest mulig av arealet i den nye boligen Lindås. Opprinnelig har boligmodellen en større terrasse utvendig, men her ønsket familien heller å nytte arealet til en større stue. Det ble også gjort flere tilpasninger på huset:


­– Vi oppgraderte både kjøkkenet, og baderommet i andre etasje. Det var også en bod i første etasje som vi gjorde om til soverom. Siden vi ikke har erfaring fra tidligere, var det vanskelig å forestille oss hvordan det skulle bli. Vi var redde for at rommene skulle bli for små, eller at vi skulle gjøre feil med tilvalg. De ansatte hos Byggmester Reidar Vallestad satt sammen med oss og jobbet på tegningene i mange timer. Det ble skissert inn eksempler på møbler slik at vi kunne forestille oss størrelsen av rommet, beskriver Neyme.Familien gjorde tilvalg på kjøkkenet for å tilpasse det familiens behov.


Nærhet til det meste

Familien trives godt ute i naturen, og har allerede tilbragt mye tid på fjellet og i turområdene rundt Hjortefaret, etter de flyttet inn 7. oktober. Selv med rolige omgivelser påpeker Neyme at det likevel er kort vei til det de trenger:


– Barna har lekeplasser både foran og bak huset. I tillegg har vi kort vei til jobb og kjøpesenter. Det føles også trygt å ha en lokal utbygger i nærheten som stiller opp på kort varsel. Da vi fikk levert ny sentralstøvsuger til boligen var det en bit som manglet, men daglig leder Terje var på plass med delen allerede dagen etter. Byggmester Reidar Vallestad AS har fikset ting fort, og vært tilgjengelig hele tiden. Det var til stor hjelp! Ingenting kunne vært annerledes - vi er ganske fornøyde, stråler Neyme.Nysgjerrig på Hjortefaret? Ta kontakt!

Det var en stor ære å få overrekke nøkkelen til familien på fire i oktober. Det er fortsatt ledige hus og eneboligtomter i nabolaget. Finn din bolig i Hjortefaret. Ta gjerne kontakt, eller kom innom vårt kontor i Kleivanevegen 3, 5357 Fjell. Vi ser frem til å høre fra deg!
Comments


bottom of page