top of page

BYA

85,3 m2

BRA

126,6 m2

Overbygd uteareal

4,8 m2

P-rom

115,7 m2

Største lengde

10,9 m

Spesifikasjoner Brekke

Største bredde

9,6 m

Antall soverom

4

Typ tomt

Flat

Sportsbod per boenhet

5,0 m2

En del av BoSmart-serien fra Blink Hus

Vi i Blink Hus er opptatt av å gjøre det mulig for så mange som mulig å realisere boligdrømmen sin. Derfor har vi utviklet konseptet BoSmart. Serien består av ni husmodeller - deriblant Brekke - som er konstruert så kostnadsmessig lavt som mulig.

Husene har ikke noen unødvendige vinkler eller fordyrende materialer. De er arealeffektive, og de har alt som trengs i en livsløpsbolig. Husenes smarte løsninger har imidlertid ikke gått på bekostning av kvaliteten.

Våre BoSmart hus kommer nøkkelferdige med standard interiørpakker, hvor vi har forhandlet fram en veldig god pris med våre underleverandører på kjøkken, bad, gulv, skap og overflatebehandling. Du kan selv velge om du vil ha hele pakken, eller om du vil gjøre egne valg.

Fleksibel byggeprosess og tilpasningsmuligheter

Vårt største ønske er at du som kunde skal være 100 % tilfreds med ditt nye hjem. Derfor gir vi rom for at de som kommer tidlig inn i byggeprosessen skal få mulighet til å justere på tilvalg og være med på å sette sitt personlige preg på boligen. 

Hvis det av økonomiske eller andre årsaker ikke er mulig å ferdiggjøre hele prosjektet på en gang, kan man velge å utsette innredningen av andre etasje til et senere tidspunkt.

Dette kan f.eks være en ideell løsning for yngre par med mindre egenkapital som ønsker å få barn noen år frem i tid. Slik blir drømmehuset tilgjengelig med dagens økonomiske situasjon, der 2. etasje ferdigstilles når det etterhvert blir tid for barn.

Vi sørger selvfølgelig for å avsette disponibel plass til fremtidig trapp!

Funksjonelt og klassiske hus med to etasjer 

Brekke er en særdeles funksjonell bolig med “luftige” løsninger. Huset har et bruksareal på 126,6 kvm fordelt på to etasjer.

1. etasje

Stor og romslig entré. Fra entréen er det adgang til bod og bad samt trapper til husets 2. etasje.
Stue og kjøkken med åpen planløsning. Fellesarealet har god plass til både middagsselskaper ved spisebordet og hygge i sofakroken. Fra stue/kjøkken er det adgang til husets terrasse som ligger på huset hageside. Er det behov for større stue kan soverommet i 1. etasje benyttes.

2. etasje

Fellesområde som for eksempel kan brukes som ekstra TV-stue, kontor eller lekeavdeling for barna. Her er det også tilgang til balkong. I tillegg til fellesarealet er det 3 fine soverom. Det minste er 7,3 m2 og det største er 10,4 m2. Du finner også bad i denne etasjen og en stor bod for lagring.

Bildegalleri

Enjoying Nature

Lyst på salgsprospekt?

bottom of page