top of page

Boligtyper du kan velge

På Hjortefaret kan du velge mellom 10 prosjekterete boliger av  husmodellene Brekke eller Lindås, begge fra Blink Hus sin huskatalog. Disse kan selvsagt tilpasses og skreddersys etter dine ønsker og behov.

 

For eneboligtomtene kan man fritt til å velge bolig selv. Velg hustype fra Blink Hus sin huskatalog eller få hjelp til å tegne drømmehuset. Det er store muligheter og fleksibilitet for å sette ditt personlige preg på boligene dersom du kommer tidlig inn i prosessen. Vi har egen tegner på huset som hjelper deg fra strek til virkelighet.
Eneboligtomtene er regulert med utleiedel, hvis man ønsker det.

Enebolig Brekke, funksjonelt og klassisk hus

På Hjortefaret finner du 6 prosjekterte eneboliger av husmodellen Brekke fra Blink Hus sin huskatalog. Eneboligen er en særdeles funksjonell bolig med luftige løsninger. Huset har et bruksareal på 126,6 kvm fordelt på to etasjer.

I husets 1. etasje er det en stor og romslig entré. Fra entreen er det adgang til bod og bad samt trapper til husets 2. etasje.

Utover entreen er det i 1. etasje stue og kjøkken med åpen planløsning. Fellesarealet har god plass til både middagsselskaper ved spisebordet, og hygge i sofakroken. Fra stue/kjøkken er det dessuten adgang til husets terrasse som ligger på huset hageside.

Er det behov for større stue kan soverommet i 1. etasje benyttes. I 2. etasje er det enda et fellesområde som for eksempel kan brukes som ekstra TV-stue, kontor eller lekeavdeling for barna. I tillegg til fellesarealet er det tre fine soverom i denne etasjen. Det minste er 7,3 m kvm og det største er 10,4 kvm. Sist men ikke minst er det bod og bad i 2. etasjen. Brekke er tegnet for flat tomt.

Enebolig Lindås, moderne funkisbolig

På Hjortefaret vil du også kunne finne 4 prosjektete boliger av husmodellen Lindås fra Blink Hus sin huskatalog. Dette er en enebolig med et unikt og spennende design i trekledning. Huset har to etasjer, og et bruksareal på 133,4 kvm. Dette er huset for deg som er glad i stor plass som du og din familie kan boltre dere i.

Ved inngangspartiet har du adgang til en stor utebod som er perfekt for oppbevaring av gressklipper, verktøy og sportsutstyr. I første etasje kommer du inn i en langstrakt gang, der du har adgang til et sove værelse, bod/teknisk rom og bad. Fortsetter du videre innover kommer du til kjernen av huset, en stue med åpen kjøkkenløsning. Her får du plass til hyggelige middagsselskap ved spisebordet og koselige fredagskvelder foran TVen i sofagruppen. Fra stue/kjøkkenet kan du gå rett ut på terrassen.

I andre etasje er det rikelig med plass for barn og voksne. Etasjen har et fellesområde som kan brukes som TV-stue, eller lekeavdeling for de små. Her er adkomst til en balkong med glassrekkverk, et perfekt sted å starte morgenen. Her finner du også to soverom, der det ene har egen walk-ingarderobe og bod for ekstra oppbevaring. Sist, men ikke minst, finner du også husets andre bad i andre etasje.

Lindås er perfekt for små barnefamilier som trenger plass og oppbevaringsmuligheter. Eneboligen kommer også med carport.

Enebolig med utleiedel

Som en av veldig få boligfelt på Sotra, er Hjortefaret regulert for eneboliger med utleiedel. Hele 17 av tomtene på prosjektet har tilrettelagt for nettopp dette. Velger man å bygge med utleiedel, kan man sikre at huset blir et livsløphus til ulike stadier av livet. Det finnes mange måter å gjøre det på; man kan bygge leilighet med direkte tilknytning til hovedboligen, bygge slik at utleiedelen kan knyttes inn mot hovedhuset senere, eller bygge en garasje med plass til utleie på toppen. Man kan deretter velge å leie ut leiligheten, la familie bo der, eller bruke den selv til det man måtte ønske.


Det er også mulig å bygge på en utleiedel på tomten i etterkant, så lenge det er plass.

Boligtun for 60+

Inspirert av Danmark og danskenes evne til nytenking rundt bosituasjoner for eldre og enslige, bygger Byggmester Reidar Vallestad også et felleseid boligtun innerst i Hjortefaret som skal tilrettelegges for voksne over 60 år. 

Dette sameiet består av 11 små boliger som har utgang vendt mot et fellesområde og et felles brukshus, men som også har en privat hage på baksiden til de stunder man ønsker å trekke seg tilbake. Tanken bak sameiet er å skape et trygt og godt fellesskap for den som ikke ønsker å bo i en stor bolig som stiller høye krav til vedlikehold og stell, eller som ikke ønsker å bo alene.


Felleshuset vil bli en arena for sosiale sammenkomster, og vil også ha sengeplasser og bad som kan benyttes, dersom sameiets beboere får gjester på besøk. Boligtunet blir en god plass å leve.

Hans-Christian-P1100181.jpg

Fra strek til virkelighet

Byggmester Reidar Vallestad har alle tjenester under samme tar, deriblant arkitektingeniør

Enjoying Nature

Lyst på salgsprospekt?

bottom of page