top of page

Om Byggmester Reidar Vallestad

Byggmester R. Vallestad AS er et lokalt og tradisjonsrikt byggefirma på Sotra utenfor Bergen.

 

Helt siden starten i 1971, da Reidar Vallestad startet selskapet, har vi vært lidenskapelig opptatt av å skape gode hjem som du kan trives i og være stolt av.

 

I dag, 50 år senere, står mer enn 50 dyktige, engasjerte og erfarne fagfolk til tjeneste for våre kunder, på byggeplassen og i våre lokaler på Fjell. I 2019 ble vi Blink Hus forhandler og tilbyr nå komplette leveranser for nybygg, tilbygg, påbygg og rehabilitering.
 

Vi tar ikke snarveier, verken i valg av medarbeidere, materialer eller i måten vi bygger på. Og nettopp dette tror vi oppriktig merkes både på prosessen og resultatet. Ikke bare i dag eller i morgen – men også om 10, 20 og 30 år. Når du velger oss, vil vi at du skal vite at du gjør et trygt og godt valg. Fordi yrkesstolthet, gode skussmål og fornøyde kunder er både det vi lever for og det vi lever av. Slik bygger vi hjem og slik bygger vi tillit.

Byggmester Reidar Vallestad har alle deler av leveransen til et boligprosjekt under samme tak deriblant egen arkitekt og kjøkkenleverandør. I tillegg samarbeider vi med de beste leverandører av rørarbeid, flisleggere, samt betong- og grunnarbeid. Kvalitet og kjennskap til både område, folket og de beste leverandører sørger for en leveranse av ypperste klasse, og ikke minst- et godt sted å bo.


Terje Vallstad
Daglig leder / Byggmester

 

Tlf: 416 36 256
Epost: terje@byggmestervallestad.no

Enjoying Nature

Lyst på salgsprospekt?

bottom of page