top of page

Bildegalleri

En del av BoSmart-serien fra Blink Hus

Vi i Blink Hus er opptatt av å gjøre det mulig for så mange som mulig å realisere boligdrømmen sin. Derfor har vi utviklet konseptet BoSmart. Serien består av ni husmodeller - deriblant Brekke - som er konstruert så kostnadsmessig lavt som mulig.

Husene har ikke noen unødvendige vinkler eller fordyrende materialer. De er arealeffektive, og de har alt som trengs i en livsløpsbolig. Husenes smarte løsninger har imidlertid ikke gått på bekostning av kvaliteten.

Våre BoSmart hus kommer nøkkelferdige med standard interiørpakker, hvor vi har forhandlet fram en veldig god pris med våre underleverandører på kjøkken, bad, gulv, skap og overflatebehandling. Du kan selv velge om du vil ha hele pakken, eller om du vil gjøre egne valg.

Moderne funkisbolig med to etasjer

Lindås er en enebolig med et unikt og spennende design i trekledning. Huset har to etasjer, og et bruksareal på 133,4 kvm. Dette er huset for deg som er glad i stor plass som du og din familie kan boltre dere i.

1. etasje

Ved inngangspartiet har du adgang til en stor utebod som er perfekt for oppbevaring av gressklipper, verktøy og sportsutstyr.
 

I første etasje kommer du inn i en langstrakt gang, der du har adgang til et soverom, bod/teknisk rom og bad. Fortsetter du videre innover kommer du til kjernen av huset, en stue med åpen kjøkkenløsning. Her får du plass til hyggelige middagsselskap ved spisebordet og koselige fredagskvelder foran TVen i sofagruppen. Fra stue/kjøkkenet kan du gå rett ut på terrassen.

2. etasje

I andre etasje er det rikelig med plass for barn og voksne. Etasjen har et fellesområde som kan brukes som TV-stue, eller lekeavdeling for de små. Her er adkomst til en balkong med glassrekkverk, et perfekt sted å starte morgenen. Her finner du også to soverom, der det ene har egen walk-ingarderobe og bod for ekstra oppbevaring og et ekstra bad.

Fleksibel byggeprosess og tilpasningsmuligheter

Vårt største ønske er at du som kunde skal være 100 % tilfreds med ditt nye hjem. Derfor gir vi rom for at de som kommer tidlig inn i byggeprosessen skal få mulighet til å justere på tilvalg og være med på å sette sitt personlige preg på boligen. 

Hvis det av økonomiske eller andre årsaker ikke er mulig å ferdiggjøre hele prosjektet på en gang, kan man velge å utsette innredningen av andre etasje til et senere tidspunkt.

Dette kan f.eks være en ideell løsning for yngre par med mindre egenkapital som ønsker å få barn noen år frem i tid. Slik blir drømmehuset tilgjengelig med dagens økonomiske situasjon, der 2. etasje ferdigstilles når det etterhvert blir tid for barn.

Vi sørger selvfølgelig for å avsette disponibel plass til fremtidig trapp!

BYA

110,1 m2

BRA

133,4m2

Overbygd uteareal

7,8 m2

P-rom

123,6 m2

Største lengde

10,4 m

Spesifikasjoner Lindås

Største bredde

13,0 m

Antall soverom

3

Typ tomt

Flat

Sportsbod per boenhet

5,0 m2

Enjoying Nature

Lyst på salgsprospekt?

bottom of page